قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۹/۰۲ - ۰۹:۳۳
«سراج 24» گزارش می‌دهد؛

شعار انتخاباتی اصلاح‌طلبان برای ورود به انتخابات مجلس دهم/ هماهنگی انتخاباتی با رئیس جمهور

حسین مرعشی می گوید که شعار ما برای مجلس آینده «حمایت از دولت، همراهی با مردم» است. مجلسی می‌خواهیم که هم حامی دولت و هم همراه مردم باشد.

شعار انتخاباتی اصلاح‌طلبان برای ورود به انتخابات مجلس دهم/ هماهنگی انتخاباتی با رئیس جمهور

به گزارش «سراج24»، حسین مرعشی عضو سابق حزب کارگزاران سازندگی در گفت‌وگو با روزنامه اصلاح‌طلب آرمان امروز در مورد شعار اصلاح‌طلبان برای ورود به انتخابات مجلس گفت: شعار ما برای مجلس آینده «حمایت از دولت، همراهی با مردم» است. مجلسی می‌خواهیم که هم حامی دولت و هم همراه مردم باشد.

مرعشی در مورد فعالیت‌های اصلاح‌طلبان برای ورود به رقابت انتخاباتی مجلس دهم نیز اظهار داشت: مساله انتخابات جدا از فرایند کلی فعالیت سیاسی اصلاح‌طلبان نیست و همین الان که اصلاح‌طلبان فعال هستند و جلسه دارند، اثراتش را بر انتخابات می‌گذارد ولی اینکه ستادها چه زمانی شکل می‌گیرد، ما حتما با هماهنگی با حامیان رئیس‌جمهور در قالب جبهه متحدی که منجر به پیروزی سال 92 شد تحت رهبری سیاسی آقای خاتمی فعالیت می‌کنیم.

وی افزود: اینکه می‌گویم «هماهنگی» منظورم این نیست که سراغ اصولگرایان میانه‌رو می‌رویم بلکه در جبهه اصلاحات، با آن برگ‌هایی بازی خواهیم کرد که به طبع و منزل سیاسی آقای رئیس‌جمهور نزدیک باشند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••